Fitting out London's finest buildings
Menu

Fitting out London's finest buildings

End Client: Linklaters LLP  Location: Silk Street, London, EC2  Contractor: Como  Architect: Pringle Brandon (now Perkins + Will)

End Client: Linklaters LLP
Location: Silk Street, London, EC2
Contractor: Como
Architect: Pringle Brandon (now Perkins + Will)

A phased approach for an extensive refurbishment

To overcome this incredible challenge, the refurbishment was completed in phases over a period of eighteen months. Our brief was extensive, with our specialist joinery featured throughout the building. This included all client-facing areas, as well as an auditorium, a fitness centre, and even doctor and dentist surgeries and treatment rooms.

Cohesive design for a cohesive workforce

We created a cohesive feel within this extensive project through the subtle use of Linklaters’ magenta brand colour, which is featured throughout the whole building. Our work has also helped promote cohesiveness among employees; the 400-seat ‘Silks’ restaurant is not just a functional dining area, but has become the buzzing social hub of the building.