Morgan Stanley

MorganStanley_1

An entire floor with street shopping, a 300 cover deli restaurant, dry cleaning, towel exchange, and every other dedicated facility that staff could wish for – that was the brief for this major project. We also helped create a stunning auditorium and health club reception.

Quick and effective design resolution was essential to get this project off to a fast and successful start. Working with Bovis, we helped to create not only the huge shopping and food mall but facilities for two other floors – an entrance lobby and auditorium on the ground floor, and a health club in the basement.

We used solid fire-rated wood block panels to complement the design and assist the acoustics of the auditorium, while a polished concrete reception desk gives the health club reception a cool and refreshing feel. We’ve since done further work in the executive areas with joinery, office screens and partitions.

Main Contractor: Bovis
Architect: TP Bennett
Client: Morgan Stanley

« Back to Case Studies